Δραστηριότητες

4 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στην Σαντορίνη.

Πάρε το καράβι για την Καλντέρα
Μπες στο πανέμορφο παραδοσιακό καραβάκι για να πλεύσεις προς το Ηφαίστειο, να μάθεις τα πάντα για την ιστορία του, να κολυμπήσεις στα θερμά ηφαιστιακά νερά και να ανακαλύψεις το μαγικό μικρό νησάκι της Θηρασιάς. Μια ηφαιστειακή εμπειρία!

Βόλτα στο Αμμούδι
Το Αμμούδι είναι ένας μικροσκοπικό λιμανάκι κοντά στην Οία. Μπορείς να φτάσεις εκεί είτε με αυτοκίνητο, είτε καβάλα σε γαϊδουράκι, ή απλώς κατεβαίνοντας τα 214 σκαλοπάτια με τα πόδια. Είναι το ιδανικό μέρος για να φας φρέσκα ψάρια και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα από μια διαφορετική οπτική γωνία του νησιού.

Εξόρμηση για κρασί
Πάρε μέρος σε ένα wine tour της Σαντορίνης για να επισκεφθείς πολλά από τα οινοποιεία που λειτουργούν στο νησί, να γευθείς τα θαυμάσια τοπικά κρασιά, και να μάθεις τα πάντα γύρω από την ιστορία και την καλλιέργεια των Σαντορινιών αμπελώνων που συνεχίζεται αδιάκοπα εδώ και 3500 χρόνια!

Επίσκεψη στο νησάκι της Θηρασσιάς.
Η αποκαλούμενη “Μικρή Σαντορίνη”, ήταν μέρος του νησιού μέχρι τα 235 ΠΧ, όπου μία τεράστια ηφαιστιακή έκρηξη τις χώρισε, μετατρέποντας την Θηρασσιά σε έναν μικροσκοπικό, βραχώδη, εξωτικό παράδεισο. Σήμερα αποτελείται από πολλά πανέμορφα φυσικά τοπία, σχεδόν ανέγγιχτα από την παρουσία του ανθρώπου. Η πρόσβαση γίνεται από τις οργανωμένες εκδρομές με τα καραβάκια που πηγαίνουν στο Ηφαίστειο.